UbiOps en Skytree treden toe tot HortiHeroes

HortiHeroes Startup Entry breidt uit. De startups UbiOps en Skytree zijn opgenomen in de 'innovatiecommunity'. Met hun toetreding krijgen de startups toegang tot de sector met een netwerk van o.a. zaadveredelaars, kwekers, handelsbedrijven, technische toeleveranciers en investeerders. Van gevestigde bedrijven tot mede startup en scale-up founders.

Skytree stelt telers in staat om CO2 te recyclen. Het modulaire systeem haalt de CO2 op locatie uit de lucht om het direct toe te passen in de kas of de vertical farm. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van restwarmte als energiebron waarmee ze bijdragen aan de transitie naar een circulair systeem met zo min mogelijk uitstoot.

Rob van Straaten (CEO Skytree): “Wij vinden het fantastisch dat HortiHeroes innovatieve bedrijven als Skytree support zich te ontwikkelen en in contact te komen met de juiste partijen. Wij zijn heel enthousiast dat we nu onderdeel mogen zijn van de HortiHeroes community om samen de duurzame transitie te versnellen.”

UbiOps is een MLOps-platform dat data scientists helpt om AI/ML-modellen op schaal te trainen en te draaien op een snelle en kosteneffectieve manier. UbiOps is er om teams te helpen om snel, on-demand en betrouwbaar AI te schalen zonder tegen beschikbaarheid problemen, hoge kosten of complexe cloud-infrastructuur aan te lopen.

Yannick Maltha (CEO UbiOps): “HortiHeroes biedt een dynamisch ecosysteem van startups tot innovatieve partijen die hun AI en ML toepassingen willen ontplooien. We dragen hier graag aan bij om de Food en Flower industrie innovatiever, betaalbaarder en duurzamer te maken!”

In maart en mei vinden de volgende pitchrondes voor nieuwe startups en scale-ups plaats. Geïnteresseerden van binnen én buiten de Food & Flower industry die aan de criteria voldoen kunnen zich opgeven via: www.hortiheroes.com/startups.

Benieuwd naar alle aangesloten HortiHeroes Startups? Je bekijkt ze hier.

Bron: HortiHeroes


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.