Inschrijving voor de BioVLAM 2023 geopend

De inschrijving voor de BioVLAM 2023 is geopend. Vorig jaar was een bioglasteler in de race. Dit jaar weer? 

Inschrijven kan vóór 16 april 2023 als ondernemers bijvoorbeeld een nieuwe teelttechniek hebben bedacht, een nieuw bio-product op de markt hebben gebracht of een nieuw verkoopconcept hebben geïntroduceerd. Ook bij vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid worden ondernemers uitgenodigd zich in te schrijven. 

Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de bio-sector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

Een positieve ervaring
"Deelnemen aan de BioVLAM is een must voor elke onderneming die duurzaam met landbouw bezig is", getuigt de winnaar van BioVLAM 2022, Werner van Obberghen van Brouwerij 3 Fonteinen. "Zo was het voor ons de bekroning van een werk van meer dan zeven jaar en met een tiental boeren, academici, collega-brouwers en andere afnemers. De verrassing was compleet, gezien de sterke kandidaturen van de andere genomineerden. De weerklank en het respect voor de winnaars in de sector is groot."

De BioVLAM is een initiatief van de bio-sector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie bio-gecertificeerd is in Vlaanderen.

Voor meer informatie: www.biovlam.be en www.allesoverbio.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.