Groot onderhoud N468 duurt twee jaar

Westland Infra Netbeheer, Evides Waterbedrijf en BAM Energie & Water zijn een samenwerking aangegaan voor de gezamenlijke aanpak van het groot onderhoud aan de provinciale weg N468 in Midden-Delfland.

Partijen zetten een gezamenlijk bouwteam op, waarin alle deskundigheid bij elkaar wordt gebracht. Dit team gaat zich bezighouden met de realisatie van een detailontwerp voor de noodzakelijke verleggingen van de water- en energie-infrastructuur en de uitvoering daarvan. Het belangrijke voordeel hiervan is dat de werkzaamheden zoveel mogelijk gecombineerd kunnen worden uitgevoerd.

Reconstructie van de N468
De provincie Zuid-Holland voert samen met het Hoogheemraadschap van Delfland groot onderhoud uit aan de N468. Het gaat om het gedeelte tussen Maasland en de rotonde bij de A4 op de Klaas Engelbrechtsweg in de gemeente Midden-Delfland. De weg wordt opnieuw ingericht en verzwaard en de dijk wordt verstevigd. Dit betekent dat de aanwezige water- en energieleidingen binnen dit projectgebied verlegd moeten worden. De start van de werkzaamheden staat gepland voor de tweede helft van 2023. De uitvoering duurt naar verwachting twee jaar en gaat zoveel als mogelijk mee in de werkzaamheden van de Provincie Zuid-Holland.

bron: Juva


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.