Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’

Ben je benieuwd aan welke innovaties geothermieprojecten tot nu toe hebben bijgedragen? En wil je weten aan welke technieken de komende jaren wordt gewerkt zodat geothermie een grotere vlucht kan nemen in onze energievoorziening? Kom dan naar de ledenbijeenkomst van Geothermie Nederland op 13 april in de Energy Cave in Rijswijk.

Werken aan innovatie is onmisbaar om aardwarmte in Nederland verder te ontwikkelen en te versnellen. Het helpt om aardwarmte efficiënter, effectiever en rendabeler te maken. Bijvoorbeeld door middel van nieuwe boringstechnieken, het verbeteren van warmtewisselaars, het ontwikkelen van nieuwe manieren om geothermische energie op te slaan of nieuwe methoden voor het opsporen van geothermische bronnen.
Innovatie kan ook bijdragen aan het verminderen van de milieueffecten van geothermie en het verhogen van de acceptatie ervan bij omwonenden. Door toegepast onderzoek en innovatie kan geothermie verder groeien binnen de toekomstige energievoorziening van Nederland. 

Op 13 april vertellen verschillende leden van Geothermie Nederland over de innovaties die geothermieprojecten onze sector hebben opgeleverd. En neemt Geothermie Nederland je mee langs de nieuwe vraagstukken die zullen worden onderzocht binnen  innovatieprogramma’s. 

Mis deze middag niet en meld je alvast aan! (aan deelname zijn geen kosten verbonden)

Voorafgaand aan de ledenbijeenkomst zijn de leden van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Geothermie Nederland, om mee te denken en te praten over de vereniging.

Programma
12.00 Inloop ALV met broodjes
12.30 Algemene Ledenvergadering
13.30 Inloop Ledenbijeenkomst/Pauze
14.00 Start Ledenbijeenkomst ‘Van boor tot booming: innovatie en kennisontwikkeling binnen geothermie’
16.30 Netwerkborrel
17.30 Einde

Aanmeldformulier
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van datum behandeld (met plek voor tenminste één deelnemer per lid-organisatie).

Bron: Geothermie Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.