HortiContact dag 2: Woensdag zoals verwacht druk bezocht

Tholen - "Het is vandaag minstens twee keer zo druk als gisteren." Was getekend een medewerker van Evenementenhal Gorinchem die zorgde voor propere toiletten.

Ook buiten de toiletten was het druk, tot tevredenheid van veel standhouders. Zoals verwacht stroomde de beurshal woensdag goed vol. Heel wat studenten kwamen een kijkje nemen, er waren genoeg telers te vinden in de gangpaden en wie weet trok ook een aangekondigd optreden van zangeres Romy Monteiro aan het eind van de dag nog net wat extra publiek.


De woensdagmiddag was drukbezocht, zoals hier bij de stand van PlantoSys

Vandaag staat aan het eind van beursdag drie de uitreiking van de Innovation Awards op de rol. Negen bedrijven dingen mee naar de prijs. In de door de beursorganisatie achterin de hal opgetuigde Tunnel van de Toekomst zijn de innovaties allemaal te zien.


De Tunnel van de Toekomst, nieuw achterin de beurshal in Gorinchem ten opzichte van andere jaren

Wie niet op de beurs is, kan ze ook hier bekijken. In onze nieuwsbrief van morgen, in de laatste beursupdate voor de grote fotoreportage van maandag online komt, zal de winnaar staan.


Jeffrey de Wit en Rick van Roij van Next Handling Solutions, een nieuwkomer op de HortiContact

Fred Deijs en Martin Spekle van Albers Alligator promoten het installeren van zonnepanelen op water. Wie een rondje beurs deed, kwam zowel voor zon op dak als voor zon op water meerdere oplossingen tegen.


Voor Greenhouse Services was het hun eerste HortiContact. Nog tegen het einde van de woensdagavond liep er een geïnteresseerde teler de stand binnen op zoek naar zonnepanelen voor op zijn schuur. Een notitie werd gemaakt en wie weet rolt er een mooie klus uit.


Thomas Douma van Houweling Group met een stukje scheikunde: Het nieuwe product Root Energize van Deruned ruimt wortelresten op. In de linker erlenmeyer is het afbraakproces al even bezig. Van de wortels blijft slechts poeder over.


In 5 jaar tijd is ProCC gegroeid van een team met 2 naar 14 mensen, van werken in een kantoor van 90 vierkante meter naar 700 vierkante meter én van werken in Nederland naar werken in 12 landen met meer dan 100 aangesloten telers. In een recent artikel vertelde Sadik Usluer meer over dat groeiproces en de ambities van het bedrijf.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.