Waterverspilling voorkomen met Ultra Filtratie Systeem van STS

Om waterverspilling of watertekorten tijdens warme periodes te voorkomen is het nu mogelijk om met het Ultra Filtratie Systeem (UFS) van STS drain, hemel- en oppervlaktewater her te gebruiken. De UFS is een ‘standalone’ systeem die speciaal is ontworpen voor de agrarische- en tuinbouwsector. Waterverspilling binnen de productie wordt gereduceerd. De mate waarin is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van het ingangswater.

Het systeem filtert vuil water tot bruikbaar schoon water. Het gefilterde water is bruikbaar voor het gewas. Dit komt door de verschillende filters in het systeem welke aangeduid worden in Micron (μm). De UFS van STS heeft drie filters die in dichtheid oplopen van 130 μm tot aan 0,02 μm. Het gefilterde water zorgt ervoor dat uw nozzles niet verstopt raken van het beregenings- of nevelsysteem.

Wat de UFS uniek maakt is zijn connectiviteit met de Cloud. Zo kunnen ze bij JB Groep het systeem realtime uitlezen en eventuele downtime voorkomen.

Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over de Ultra Filtratie Systeem. Kom dan langs bij de stand van JB Groep tijdens de Horticontact dagen.

Voor meer informatie:
JB Groep
Veilingweg 27b
2675 BR Honselersdijk
+31 (0)174  28 77 63
info@jbgroep.nl 
www.jbgroep.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.