Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
gericht op biosolutions

Rovensa Groep introduceert nieuwe businessunit Rovensa Next

Rovensa Groep, wereldwijd actief in gewasbescherming, introduceert Rovensa Next, een nieuwe wereldwijde businessunit voor biosolutions voor de tuinbouw. Op Fruit Logistica werd de businessunit gepresenteerd. 

Rovensa Next bundelt tien bedrijven in de Rovensa Groep. Met deze aankondiging zullen Agrichembio, Agrotecnología, Idai Nature, Microquimica, MIP Agro, OGT, Oro Agri, Rodel, SDP en Tradecorp deel gaan uitmaken van de nieuwe businessunit, waarbij lokale technische kennis, innovatie en teams die met telers en retailers in het veld samenwerken om hun duurzaamheidsuitdagingen op te lossen, gecombineerd worden met de wereldwijde expertise van de Rovensa Groep.

Eric van Innis, CEO van de Rovensa Groep: "Met Rovensa Next en ons holistisch platform voor biosolutions zetten we een strategische stap voorwaarts in ons doel om een referentieleverancier te zijn van evenwichtige en duurzame oplossingen voor de tuinbouw. Telers en retail hebben geen behoefte aan één enkel product of een generalist met meerdere kaarten; ze hebben gespecialiseerde adviseurs nodig die hen helpen een krachtige strategie te creëren die rekening houdt met hun lokale omgeving en uitdagingen. Rovensa Next is ons antwoord op de behoefte van onze partners aan duurzaam gewasbeheer dat leidt tot veilige en gezonde producten met een betere kwaliteit en een hogere opbrengst."

Rovensa Next, dat inzet op duurzaamheid, innovatie en technische expertise, verenigt een wereldwijd netwerk van 30 O&O-laboratoria, excellentiecentra, velden en kassen; 14 fabrieken; meer dan 84 partnerschappen met onderzoekscentra en universiteiten; 100 O&O- en innovatiespecialisten; en een toegewijd team van meer dan 850 veldexperts. 

Carlos Ledó, co-COO van Rovensa Next: "Met een stijgende bevolking en een snel veranderend klimaat is er een duidelijke behoefte om de tuinbouwsector te transformeren. De vorming van Rovensa Next, bestaande uit tien merken met ondernemerschap in hun DNA, geeft ons het juiste talent, de knowhow, de expertise en de innovatie om de noodzakelijke verandering in de tuinbouw te stimuleren. Het is nu tijd voor een duurzame transformatie."

 

Voor meer informatie:
Rovensa
rovensa.com

Publicatiedatum: