Delegatie van de Ethiopische Coöperatiecommissie op bezoek bij LTO Nederland

Een delegatie van de Ethiopische Coöperatiecommissie bracht op 1 februari een bezoek aan LTO Nederland. De groep kwam op uitnodiging van Agriterra. 

Sjaak van der Tak verwelkomde de delegatie en sprak over het belang van samenwerken voor een succesvolle belangenbehartiging. Klaas Johan Osinga gaf een presentatie over de Nederlandse land- en tuinbouw en belangrijke onderwerpen in de lobby, zoals de Europese Green Deal en de Europese handelsakkoorden. De delegatie heeft ook bezoeken gebracht aan: Agrico, FrieslandCampina, FloraHolland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Agriterra
Agriterra is opgericht door de Nederlandse agrarische sector en geeft deskundig advies en training aan coöperaties en boerenorganisaties in voornamelijk opkomende landen en economieën. Ze versterken boereneigendom en stimuleren economische groei voor boeren en mensen wereldwijd. Dit draagt bij aan de sociaaleconomische situatie van alle mensen wereldwijd.

Bron: LTO Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.