Kijkdagen 14, 15, 16 februari

Duizenden machines van Homann Feinkost GmbH op online veiling

Diverse soorten snijmachines, mixers, verpakkingsmachines, koelcompressoren, sausverwerkingsmachines, verpakkingsrobots, doseermachines, beker vul- en sluitmachines, elektrische palletheffers, een automatisch gekoeld palletopslagsysteem, en nog veel meer aangeboden op de online veiling in Dissen aTW (Duitsland). Deze veilingen worden namens Progressu GmbH georganiseerd op de voormalige productielocatie van Homann Feinkost GmbH die vroeger werd gebruikt voor de productie van dressings en salades.

Op 14, 15 en 16 februari organiseert Industrial Auctions kijkdagen. Op deze dagen is het mogelijk om de veilinglocatie te bezoeken, het gehele aanbod in het echt te bekijken en al uw vragen te stellen aan de projectleiders van Industrial Auctions. Mis het niet en meld u aan door een e-mail te sturen naar info@industrial-auctions.com.

Klik hier voor de veiling.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.