Nieuwe tool helpt teler eenvoudig de 'puzzel' leggen die teeltstrategie heet

LetsGrow.com introduceert een nieuwe tool voor telers om hun teeltstrategie te optimaliseren: Strategy Manager. Met de tool kunnen telers eenvoudig teeltstrategieën maken en een duidelijk overzicht creëeren van de verschillende scenario’s. De makers beloven de klant flexibiliteit in dit proces 'zonder dat men veel tijd kwijt is aan deze puzzels.'

Klik hier voor vergroting van de bovenstaande afbeelding.

Strategy Manager begeleidt de teler bij het omzetten van de jaarlijkse strategie naar de juiste streefwaarden voor temperatuur, belichting, productie en meer. Daarnaast helpt de Strategy Manager om een eenvoudig en duidelijk overzicht van verschillende teeltstrategieën te creëren.
 
Een de voordelen van de Strategy Manager is dat huidige klanten van LetsGrow.com hun kasgegevens, teeltstrategie en persoonlijke dashboards allemaal op één plek beschikbaar hebben.

Wanneer men geen klant is van LetsGrow.com, of een nieuwe locatie wilt toevoegen, dan heeft LetsGrow.com ook een oplossing. LetsGrow.com verzamelt de buitengegevens van de (nieuwe) locatie en men kan direct aan de slag. Als men gewas- of klimaatgegevens beschikbaar heeft die nog niet in LetsGrow.com staan, kunnen de collega’s ervoor zorgen dat deze beschikbaar komen om te gebruiken in de strategie.

Andere voordelen die de Strategy Manager de teler te bieden heeft zijn onder andere: slimme berekeningen maken met eigen historische gegevens die de strategie personaliseren, gemakkelijk verschillende scenario's maken, deze vergelijken en de meest optimale kiezen.

Klantervaring
Bij de ontwikkeling van nieuwe LetsGrow.com producten spelen klanten een grote rol. Een van de klanten die geholpen heeft bij de ontwikkeling van de Strategy Manager is Vereijken Kwekerijen. Ted Claessen, Interne Adviseur bij Vereijken Kwekerijen: “Wij vinden Strategy Manager een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing om vooraf te gebruiken bij het opstellen van streefwaarden voor zowel de teelt- als de belichtingsstrategie. Je kunt in Strategy Manager efficiënt en snel historische gegevens gebruiken, meerdere scenario's maken en vergelijken. De resulterende strategie (streefwaarden) is eenvoudig te koppelen aan het MyLetsGrow dashboard.”

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn (8 - 10 februari) kan men al kennismaken met de Strategy Manager. Ook tijdens HortiContact staat het team van LetsGrow.com klaar om bezoekers van de stand alles te vertellen. Het standnummer hier is C120.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com 
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
+31 (0)10 460 81 08
info@letsgrow.com 
www.letsgrow.com/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven