Boal Group lanceert online kennisplatform voor Controlled Enviroment Agriculture (CEA)

Boal Greenhouse University, een nieuw online platform dat zich richt op het opleiden van mensen over de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van Controlled Environment Agriculture (CEA), is gelanceerd. Dit nieuwe initiatief heeft tot doel een online platform te bieden voor mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste technieken en technologieën in de tuinbouw.

De sessies die worden aangeboden bij Boal Greenhouse University zullen een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder energiebesparing in kassen, Environmental, Social and Governance (ESG) en de toegevoegde waarde ervan voor de in de tuinbouw, het selecteren van het beste materiaal voor nieuwbouw (glas of ETFE folie) en duurzame Integrated Pest Management (IPM)-opties.

"We zijn verheugd om een online platform aan te bieden dat kennissessies biedt op het gebied van CEA", zegt Welmoet Lugt, initiatiefnemer van Boal Greenhouse University. "Met de groeiende belangstelling voor duurzame horticultuur en de behoefte aan efficiënte en effectieve kassen, geloven we dat dit nieuwe initiatief een positieve bijdrage aan de sector kan leveren. Ik ben ervan overtuigd dat om effectief samen te werken aan een duurzame toekomst, het delen van actuele en waardevolle kennis, de enige weg vooruit is."

Het platform is ontworpen om toegankelijk te zijn voor mensen met verschillende niveaus van kennis en ervaring. De sessies worden gegeven door experts uit het veld, die hun inzichten en expertise over uiteenlopende onderwerpen zullen delen.

De lancering van Boal Greenhouse University maakt deel uit van een bredere inspanning om duurzame tuinbouw te promoten en om mensen aan te moedigen om te leren over de nieuwste technieken en technologieën in het veld.

"Bij Boal Group zetten we ons in voor het bevorderen van duurzame teelt en het ondersteunen van de groei van de sector", aldus Adri Pols, CEO van de bedrijvengroep. "De lancering van Boal Greenhouse University is een bewijs van deze toewijding en we zijn er trots op een platform te bieden waar mensen kunnen leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van horticultuur. We geloven dat dit online platform een belangrijke rol zal spelen om de industrie vooruit te helpen en om haar toekomstige richting vorm te geven."

Meer informatie over de eerste sessies en gratis online registratie is te vinden op www.greenhouse-university.com.

Voor meer informatie:
Boal Group
Tel.: +31 (0)174 316 100
info@boalgroup.com 
www.boalgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.