Wat is er gewijzigd in het RHP-productcertificatieschema?

De normen van het RHP-kwaliteitskeurmerk voor grondstoffen en substraten worden elk jaar geactualiseerd. Dit gebeurt mede op basis van ontwikkelingen in de sector. Jaarlijks worden er daarom inhoudelijke aanpassingen gedaan in het RHP-productcertificatie-schema. Per 1 mei gaan de nieuwe normen in. Wat zijn de wijzigingen dit jaar?

De inhoudelijke wijzigingen op een rij
Hieronder en op deze link de belangrijkste besluiten van het Centraal College van Deskundigen uitgelicht. Gecertificeerde bedrijven moeten vóór 1 mei alle geactualiseerde eisen uit het RHP-productcertificatie-schema hebben doorgevoerd in hun bedrijfsvoering en kwaliteits-managementsysteem.

Bekijk actueel schema op Mijn RHP
Sinds 1 februari 2023 is het geactualiseerde RHP-product-certificatieschema te downloaden via Mijn RHP. In de inhoudsopgave (MOD 000) is in rood aangegeven welke modules zijn gewijzigd. De aangepaste tekstdelen in modules zijn ook rood gemarkeerd.

bron: RHP


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.