Kunstmatige intelligentie-oplossing voor de supply chain nieuw op de markt

LinkThings, een innovatief bedrijf gespecialiseerd in supply chaintechnologie, introduceert vandaag een nieuw meertalig platform: Coldcha 2.0.

Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om alle zendingen via één platform te monitoren. Behalve realtime monitor data van diverse fabrikanten, wordt dit verrijkt met aanvullende informatie zoals luchtvracht en maritieme informatie.

Coldcha 2.0 is net als Chat GPT, een systeem gebaseerd op kunstmatige intelligentie, dat veel informatie analyseert en antwoord geeft op vele vragen. Het systeem is ook zelflerend en wordt nu specifiek toegepast op de transportfase van de toeleveringsketen. Hoe meer informatie, hoe krachtiger het systeem.

Coldcha 2.0 verzamelt daarom zo veel mogelijk data en koppelt alle relevante informatie van een shipment aan elkaar. Dit omvat informatie over de producten in het shipment uit ERP-systemen, temperatuur, luchtvochtigheid en andere realtime sensor en locatie data, informatie vanuit derde partijen zoals luchtvaart en scheep- en haveninformatie, emissie, weer- en verkeersdata.

Coldcha 2.0 analyseert deze data en zoekt naar afwijkende waarden en verbanden. Het resultaat: inzichten, waarschuwingen, verbeteringen en adviezen voor de supply chain. Hiermee kunnen claims worden voorkomen en kan derving worden verminderd. Kwaliteit en integriteit van het product kunnen dan ook beter worden geborgd. Naar keuze is informatie te delen in de leveringsketen.

"Wij geloven dat door de waarde uit de data te halen en dit te delen met je partners de volgende stap is in de optimalisatie van de supply chain," zegt de CEO Jin Hoeksema van LinkThings. Met Coldcha 2.0 kunnen bedrijven hun transportfase efficiënter maken en daarmee de schakels in de logistieke keten optimaliseren."

LinkThings is een Nederlandse scale-up, opgericht in 2016. Investeerders zijn twee familiebedrijven uit Nederland. LinkThings heeft naast het nieuwe Coldcha 2.0 ook diensten zoals “Checkie”, “Wheelie” en “Greenie” en beschikt over een eigen Power BI softwareontwikkelingsteam. Het bedrijf kan diverse tuinbouwpartijen tot haar klanten rekenen. 

Voor meer informatie:
Jan-Willem Schrijver
LinkThings
ABC Westland 111 - 113
2685 DB Poeldijk
Jan-Willem.Schrijver@coldcha.com 
www.linkthings.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.