Eerste oogst van nieuw seizoen: "Niet alleen mooi, maar ook erg lekker"

Woensdagochtend bloeiden de eerste bloemen aan de jonge courgetteplanten bij CourgetteFleur Zwinkels. Daarmee is het seizoen 2023 van start. De eerste CourgetteFleur en Fioretta's zijn geoogst, verpakt en geleverd. 

"Een prachtig gezicht al die mooie gele bloemen en de hommels die druk rondvliegen voor de bestuiving", delen telers Johan en Guus.     "Onze producten zullen snel hun weg vinden naar een kok die er een prachtig mooi gerecht van gaat maken."  

De gele Fleur en mini-courgettes volgen over tien dagen. "We werken niet met voorraad. De bloemen bloeien maar één dag. ‘s Morgens vroeg wordt alles dagvers op bestelling geoogst en direct geflowpackt. De lijnen zijn kort zodat het product snel op zijn eindbestemming kan zijn. Hoe verser het product, hoe mooier het eindresultaat op het bord."

De producten zijn GlobalGAP, GRASP en PlanetProof gecertificeerd. "Er wordt door ons een maximale biologische inspanning geleverd om een zo schoon mogelijk product te leveren met een goede houdbaarheid. Alleen dan is er sprake van het leveren van  topkwaliteit waar we trots op zijn."

Naast de courgettespecialties produceert CourgetteFleur Zwinkels ook de standaard groene en gele courgettes. Deze zijn leverbaar in verschillende maten en verpakkingen.

Voor meer informatie:
Johan en Guus Zwinkels
CourgetteFleur Zwinkels
0174-244779
info@courgettefleur.nl 
www.courgettefleur.nl        

Johan Zwinkels
06-51988291     

Guus Zwinkels 
06-83896217                       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.