TK-Topboiler en Boeters Ketel Constructie bundelen krachten

Tholen - TK-Topboiler is onlangs in handen gekomen van nieuwe aandeelhouders. Tom van Reeven, Wouter Voortman en Bram Heemskerk versterken zo de samenwerking tussen de twee ondernemingen. Wouter: "Na een aantal goede gesprekken kwamen we erachter dat onze visies erg in een lijn lagen met elkaar. We zagen steeds meer kansen om elkaar te kunnen ondersteunen én de klant beter van dienst te zijn".

"Met deze opzet kunnen we samen een breed scala aan producten aanbieden: ketels en condensors onder goed vakmanschap of met keur (ASME/CRN, GOST/EAC, SELO/CSEI), kleppen uit voorraad etc. Hierbij neemt de kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service waar wij zoveel waarde aan hechten, alleen maar toe."

Tom: "We zien nu al dat het delen van onze gezamenlijke kennis en middelen een positief effect heeft op de ervaring van de klant. Even samenkomen en sparren om tot de beste oplossing te komen is vooral een prachtige ervaring. We versterken elkaar. De goede samenwerking met HKB blijft overigens onveranderd. Zij zien deze ontwikkeling ook positief in."

Vooralsnog blijven de bedrijven los van elkaar functioneren en zal er in de dagelijkse gang van zaken niet veel veranderen. Tom blijft dan ook het vaste aanspreekpunt voor TK-Topboiler, maar "de communicatie zal merkbaar samensmelten.”

Voor meer informatie:
TK-Topboiler B.V.
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 6 302 892 50
info@tk-topboiler.com
www.tk-topboiler.com

Boeters Ketel Constructie B.V. 
Mariëndijk 7
2675 SV Honselersdijk
0174- 626 081
info@boetersbkc.nl 
www.boetersbkc.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.