Village Farms haalt 25 miljoen dollar op

Village Farms, de teler die ook cannabis kweekt onder de vlag van Pure Sunfarms, heeft 25 miljoen dollar opgehaald.

Het kapitaal werd opgehaald door de verkoop van aandelen en 'warrants' met een gecombineerde prijs van $1,35 per aandeel. De opbrengst van dit aanbod is bedoeld voor werkdoeleinden, zo deelt het bedrijf in een persbericht.

Terwijl de cannabis kant van Village Farms goed heeft gepresteerd, met stijgende of gelijkblijvende verkopen, kan hetzelfde niet gezegd worden van de kant van de andere teelt. In hun laatste rapport zei Village Farms CEO Michael DeGigilo: "Onze Fresh Produce business heeft nog steeds te lijden onder een aantal belangrijke drukfactoren, waaronder de inflatie van de inputkosten, voldoende aanbod van producten, waardoor ons vermogen om hogere kosten door te berekenen aan klanten op de proef wordt gesteld, en de voortdurende uitdagingen van het Tomato Brown Rugose Fruit Virus (ToBRFV), dat telers wereldwijd treft. We zijn verheugd over de voortgang van de operationele herziening die we aan het eind van de zomer van dit jaar zijn gestart om de winstgevendheid van deze activiteiten te optimaliseren."

Voor meer informatie:
Village Farms International Inc.
www.villagefarms.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.