Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese teler neemt belang in twee collegatelers om door te groeien

De Canadese glasgroenteteler Betterment Harvest is voor 50% eigenaar geworden van JC Fresh Farms en Orangeline Farms. Dat zijn twee teeltbedrijven in Ontario, goed voor 65 acres. Betterment Harvest is een dochteronderneming van Land Betterment Corporation. 

Matt Tatomir, medevoorzitter van Betterment Harvest en oprichter van JC Fresh en Orangeline: "Ons doel is om de allerbeste producten te leveren, door middel van efficiƫnte bedrijfsactiviteiten met zo min mogelijk impact op ons milieu. Dit wordt bereikt door ons vooruitstrevende team van wereldklasse, dat zorgt voor een positieve werknemerservaring en een goede samenwerking met grote partners. We kijken daarom uit naar de samenwerking met Land Betterment en hun team om onze activiteiten niet alleen in Canada maar ook in de Verenigde Staten uit te breiden. We hebben de kans gehad om elkaar meer dan een jaar lang te leren kennen en zijn ervan overtuigd dat onze unieke vaardigheden een mooie synergie oplevert voor het bedrijf."

Kirk Taylor, president en CFO van Land Betterment: "De samenwerking met Matt en zijn team biedt het leiderschap en de talentenpool die we nodig hebben als we van plan zijn uit te breiden op onze bestaande locaties en binnen Zuidwest-Ontario, Canada, Missouri, Indiana, Ohio, Kentucky en daarbuiten. Het creƫren van duurzame resultaten voor gemeenschappen die te maken hebben met een overgang is de basis voor elk van onze bedrijfspijlers. Deze overname is een goed voorbeeld van het vermogen van ons team om dit uit te voeren. We zijn blij dat we een uiterst getalenteerd, operationeel team kunnen ondersteunen en hen kunnen helpen bij de groei van het bedrijf, het kostenbeheer en de uiteindelijke voorbereiding op de beursgang van het bedrijf in de Verenigde Staten."

Voor meer informatie:
Land Betterment Corporation
landbetterment.com

Publicatiedatum: