Italiaanse sla-oogstmachines ook in Nederland en Duitsland

Dari Ecomeccanica is een jong Italiaans bedrijf dat met innovaties belangrijke veranderingen doorvoert op het gebied van tuinbouwmechanica. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van geavanceerde en milieuvriendelijke oogstmachines voor groenten en babyleaf. Samen met haar verdeler voor Nederland en Duitsland nam men dit jaar voor het eerst deel aan de Fruit Logistica.

"De toegevoegde waarde van de machines van Dari Ecomeccanica zit in het innovatieve snij- en opvangsysteem. Het zijn machines met een zeer lage milieu-impact, die een optimale oogst van het product garanderen en op maat van de noden van de telers kunnen worden gemaakt. Ze verlenen een dienst aan de tuinbouwer, want ze zijn zowel technisch als financieel voordelig", zegt zaakvoerder Francesco Roselli.

Dari Ecomeccanica levert elektrische en endotherme oogstmachines voor babyleaf, kruiden, veldsla en kropsla, speciale bundelmachines, snijmachines en mobiele en vaste sorteermachines. De door Dari Ecomeccanica gepatenteerde machines zijn allemaal het product van de filosofie van het bedrijf: de tuinbouwsector voorzien van innovatieve technologieën met een lage uitstoot van CO2 en andere vervuilende stoffen. 

Dari Ecomeccanica heeft 7 patenten, waarvan 2 internationale.

Innoveren en machines blijven ontwerpen in lijn met een steeds veranderend tuinbouwscenario, door oog te hebben voor de behoeften van tuinbouwondernemers, zijn de uitdagingen van Dari Ecomeccanica voor 2023.

Voor meer informatie:  
Dari Ecomeccanica Srl
SS 18 Km 77 -Viale Corno D'Oro 
84025 Eboli (SA) – Italië
Tel: +39 (0)828 301068
info@dariecomeccanica.com
www.dariecomeccanica.com
dariecomeccanica


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.