Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijndienst tussen Londen en Noorwegen

De Noorse rederij Viasea Shipping heeft een nieuwe lijndienst aangekondigd tussen Hutchison Ports London Thamesport en Noorwegen, waarmee het aanbod van short sea containerdiensten vanuit de zuidoostelijke Britse haven wordt uitgebreid.

Mark Taylor, directeur van London Thamesport, zei over de nieuwe dienstverlening: "London Thamesport is al een gevestigde waarde als een van de grootste short sea containerhavens in het zuidoosten van Engeland en biedt een uitstekende dienstverlening, zowel aan de kade als aan land."

Volgens Morten Pettersen, managing director van Viasea, heeft het zuiden van het Verenigd Koninkrijk aanzienlijke import/exportvolumes naar Noord-Europa en de Baltische regio: "Door London Thamesport aan te doen, kunnen we Britse verladers en ontvangers helpen hun afhankelijkheid van de zwaar overbelaste Kanaaloversteek te verminderen en wordt de voorspelbaarheid van de leveringen vergroot."

Voor meer informatie: container-news.com

Publicatiedatum: