Joep Janssen, Limex:

"Machines bouwen doe ik het liefst"

Vanzelfsprekend was het niet dat Joep Janssen het bedrijf Limex van zijn ouders zou overnemen. Eerst wilde hij meer van de wereld zien, een andere taal leren en het bedrijfsleven ontdekken. Toen hij eenmaal de knoop had doorgehakt, zat de Limburger meteen bovenop de markt. Dat vertelt hij in een interview met magazine 'Nuance'. 


Joep met vader Jan ten tijde van de generatiewissel bij Limex in 2019

"Ons land staat bekend als toonaangevend. Bijna alle technologie op het gebied van tuinbouw komt hier vandaan. De reden dat we voorop lopen ten opzichte van het buitenland is dat onze wet- en regelgeving zo streng is. Daar wordt wel eens over gemopperd in onze branche, maar het is ook juist onze kracht."

De productie van wasmachines voor de tuinbouw, daar waar Limex sterk in is, kan niet gestandaardiseerd worden en daarom niet in het goedkopere buitenland plaatsvinden.

Toch sluit de directeur niet uit dat dit nog een keer gaat gebeuren. "We zijn bezig met het ontwikkelen van machines die achter elkaar gekoppeld kunnen worden, een modulair systeem. Zo kan het wasproces per klant verschillen, maar zijn de apparaten op zich wel standaard.”

Lees hier het hele interview. 

Voor meer informatie:
Limex
Tel: +31 (0)7 730 744 12 
sales@limex.nl  
www.limex.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.