InnovationQuarter nieuwe organisatiepartner netwerkbijeenkomsten ‘Let’s Connect’

AVAG, Dutch Greenhouse Delta, HortiHeroes en World Horti Center zijn vorig jaar gestart met het organiseren van maandelijkse netwerkbijeenkomsten, onder de noemer Let’s Connect. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels hebben honderden professionals binnen en buiten de tuinbouwsector de bijeenkomsten bijgewoond.

Vanaf dit jaar zal ook InnovationQuarter mee gaan organiseren. InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij, die bedrijven in Zuid-Holland helpt met innoveren, investeren en internationaliseren. Door gezamenlijk op te trekken in de organisatie van deze netwerkbijeenkomsten komen kennis, kunde en netwerk van de organisaties samen in het World Horti Center.

V.l.n.r.: Patricia Haverkamp-van der Hoeven – Dutch Greenhouse Delta, Fabienne van der Klugt-Gram – HortiHeroes, Carine Eijkelkamp – InnovationQuarter, Colinda de Beer – InnovationQuarter, Mario Nederpelt – World Horti Center, Lianne Berkhoudt – AVAG

Elke Let’s Connect wordt er aandacht besteed aan een inhoudelijk thema, gevolgd door een netwerkborrel. De thema’s zijn heel gevarieerd en trekken daarmee een divers publiek; van It’ers, Marketeers tot HR-Managers, iedereen binnen en buiten de tuinbouwsector is welkom.

Let's Conntect  is in maart vorig jaar afgetrapt. Er zijn inmiddels acht edities gehouden. "We hebben geleerd over zakendoen in vreemde culturen, succesvol innoveren, hoe je als bedrijf talenten kunt aantrekken, hoe je je bedrijf kunt weren tegen cybercrime, enzovoort", deelt Patricia van Dutch Greenhouse Delta.

InnovationQuarter is voor de andere organiserende partijen geen onbekende speler. Alle betrokken organisaties werken in verschillende projecten met elkaar samen om de Nederlandse tuinbouwsector te versterken en promoten. InnovationQuarter werkte eerder mee aan de Let’s Connect editie van september jl. Zij namen toen het publiek mee in de resultaten van hun onderzoek naar buitenlandse investeringen in het Zuid-Hollandse glastuinbouwcluster.

Toekomst van de internationale tuinbouw, thema op 1 februari 
Op woensdag 1 februari vindt de eerstvolgende Let’s Connect plaats, met inhoudelijk thema: ‘Horticulture Tomorrow’. Tuinbouwexperts Maren Schoormans, CCO bij Honest AgTech en Peter Ravensbergen, Expertleider Tuinbouw bij de WUR, schreven een blauwdruk over toekomst van de tuinbouw, gebaseerd op de input van 20 ondernemers en experts uit de sector, die in klankbord-sessies bij elkaar kwamen. Ze gaan op 1 februari in een interactieve sessie in gesprek met het publiek over hoe de concurrentiepositie en innovatiekracht van het internationale CEA-cluster behoudt en versterkt kan worden. Zorg dat je erbij bent!

Aanvullende informatie en aanmelden
Alle professionals werkzaam in en buiten de tuinbouw, kunnen kosteloos deelnemen aan de Let’s Connect netwerkbijeenkomsten in World Horti Center. Het eerste half uur, van 16:00 uur tot 16:30 uur, staat het thema centraal. Daarna is er ruimte om te netwerken. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst van woensdag 1 februari, van 16:00 – 17:30 uur, kan via deze link.

Noteer ook alvast de daaropvolgende Let's Connect netwerkbijeenkomst op 8 maart in je agenda.

Voor meer informatie:
Avag 
info@avag.nl 
www.avag.nl 

 Dutch Greenhouse Delta
info@dutchgreenhousedelta.com  
www.dutchgreenhousedelta.com  

HortiHeroes 
info@hortiheroes.com 
www.hortiheroes.com  

World Horti Center
info@worldhorticenter.nl 
www.worldhorticenter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven