Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe meermalige, traceerbare verpakkingsoplossing op de markt gebracht

Newwen, partner van bedrijven voor logistieke ladingdragers, stadslogistiek, fulfilment middelen en meermalige verpakkings-oplossingen, brengt een nieuwe meermalige, traceerbare verpakkingsoplossing op de markt. Deze verpakkingsoplossing is speciaal ontworpen voor bedrijven in de transitie naar een 100% circulaire en volledig energie-neutrale logistiek. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele eenmalige (wegwerp)verpakkingen.


De nieuwe verpakkingsoplossing is gemaakt van het sterke en veilige polypropyleen waardoor het meermalig bruikbaar is. Daarnaast is het volledig plat of invouwbaar te maken. Dit scheelt opslag- en transportkosten, CO2 en tijd.

Alle Newwen-verpakkingen zijn voorzien van een gekoppelde RFID, QR, Barcode label voor het traceren van bewegingen en locaties. Dit maakt interne en externe processen inzichtelijker en efficiĆ«nter. De verpakkingen zijn volledig circulair en behouden een restwaarde.  

"We zijn ontzettend enthousiast over de lancering van deze innovatie", aldus Bob IJpelaar, Managing Director van Newwen. "We geloven dat deze verpakkingsoplossingen een grote impact zullen hebben op de transitie naar een volledig circulair en energie neutrale logistiek. Inmiddels lopen meerdere testen in de horti en AGF sector. We zijn ervan overtuigd dat bedrijven de voordelen snel zullen waarderen en we kijken ernaar uit om deze nieuwe verpakkingen aan te bieden aan ons netwerk."

Voor meer informatie:
Newwen 
Rietwijkeroordweg 33
1432 JG Aalsmeer 
+31 (0)297 36 80 03
info@newwen.com 
www.newwen.com

Publicatiedatum: