Fragaria aardbei wint opnieuw "Smaak van het Jaar"

Voor het derde achtereenvolgende jaar kaapt de Fragaria aardbei van Fruits Ràfols de "Smaak van het Jaar"-prijs in Spanje. Consumenten maken er hun keuze in een blinde proeverij georganiseerd door onafhankelijke smaaklaboratoria. Ze beoordelen verschillende parameters, zoals uiterlijk, geur, smaak en textuur. 

"Het voor de derde keer op rij behalen van de "Smaak van het Jaar"-prijs voor onze aardbei Fragaria is een bevestiging van ons goede werk, dag na dag, en ons doorzettingsvermogen. Dat is echt niet gemakkelijk", zegt Eduard Ràfols, manager van Fruits Ràfols.

Fragaria is sinds 2018 op de markt en heeft al die tijd de meest veeleisende klanten weten te boeien met zijn unieke smaak en textuur. "Fragaria biedt de kleur, smaak en textuur van vers geplukt fruit. Aardbei is ook een van de fruitsoorten met de meeste gezonde eigenschappen", voegt hij eraan toe.

Voor Fruits Ràfols is de formule voor dit succes ongetwijfeld het verzorgen van het hele proces, van de teelt tot de verkoop. "Het is het werk van een volledig team dat deelneemt aan de dagelijkse praktijk op het veld, met het verwennen van de planten en het zorgvuldig oogsten tot een voorzichtig transport naar de klant", legt de manager uit. Meer dan honderd arbeiders zijn betrokken bij dit proces dat, van Huelva tot de groothandelsmarkt van Barcelona, uitmondt in een geselecteerd product met een buitengewone smaak.

Voor meer informatie:
Fruits Ràfols
Tel: +34 93 335 26 93 (Spanje)
info@fruitsrafols.com
www.fruitsrafols.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven