Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saffraanteler haalt 1,2 miljoen euro op in crowdfunding

De dochteronderneming van Sativus Tech Corp, Saffron Tech heeft aangekondigd dat zij $1,3 miljoen aan extra financiering heeft opgehaald uit haar recente crowdfundingcampagne.

Ongeveer 650 nieuwe investeerders namen deel aan de crowdfunding, waardoor de aandeelhoudersgemeenschap van Saffron Tech werd uitgebreid. Het belang van Sativus Tech in Saffron Tech bedraagt nu 70%.

"Deze laatste kapitaalverhoging weerspiegelt het vertrouwen dat investeerders hebben in de capaciteiten en het businessplan van Saffron Tech", zegt Tal Wilk-Glazer, CEO van Sativus Tech. "We zijn nu goed gepositioneerd om ons R&D-programma te versnellen en onze markttoegang uit te voeren."

Saffron Tech kweekt Crocus sativus en wil commerciƫle hoeveelheden saffraan produceren. Het bedrijf heeft onlangs Estee Rosen, voormalig CEO van Novartis Israƫl, aangesteld als Partnership Lead in de sectoren gezondheid, schoonheid en wellness. Het bedrijf meldde onlangs ook veelbelovende resultaten bij zijn laatste oogst van saffraan, gekweekt in zijn eigen overdekte vertical farms.

Voor meer informatie:
Saffron Tech
www.saffron-tech.ag

Publicatiedatum: