26 januari 2023

Internationale zakelijke bijeenkomsten met retailinkopers in Bergamo, Italië

Op 26 januari 2023 vinden in Bergamo (Noord-Italië) zakelijke bijeenkomsten plaats tussen inkopers van groenten en fruit van internationale retailers en teeltbedrijven.

Het doel is directe relaties tussen retailers en telers tot stand te helpen brengen en een nieuwe gelegenheid te creëren om elkaar te ontmoeten en één op één te praten.

Dit is de vierde editie van B2B Meetings en de eerste in Italië om Italiaanse retailers te betrekken en een nieuwe kans te creëren voor buitenlandse en Italiaanse teeltbedrijven.

PROGRAMMA - Donderdag 26 januari

08:00 Inschrijving

09:00 Welkomstwoord en officiële opening

09:10 – 13:00 B2B meetings met inkopers

13:00 – 14:00 Business lunch voor alle deelnemers: zowel kopers als telers

14:10 – 17:00 B2B meetings met inkopers

17:00 Afsluiting & cocktail dinner party

Aan de vorige edities namen onder andere de volgende bedrijven deel: Roverg Fruit B.V (Nederland), REO Veiling (België), Moyca Grapes S.L. (Spanje), Ortofrutta Castelo (Italië) of retailers zoals Carrefour, Auchan, Spar en andere nationale ketens zoals Dino of Biedronka (Polen).


Bovendien zullen inkopers van Italiaanse importbedrijven en buitenlandse groothandelaren die gespecialiseerd zijn in import en afzet aanwezig zijn, wat belangrijk is voor bedrijven die meer specifieke producten leveren die in kleinere hoeveelheden worden verkocht of die op de nationale markten ondersteuning nodig hebben bij de directe afzet naar retailerplatforms of supermarkten.

Hoe deelnemen?
Voor deelname van telers en teeltbedrijven aan het evenement moet inschrijfgeld worden betaald. Om een offerte te ontvangen, stuurt u een e-mail naar info@freshfoodleader.com

Voor meer informatie: 
(+39) 349 7404 885
info@freshfoodleader.com 
freshfoodleader.com/business-meetings-with-buyers-of-large-scale-retailers 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven