iQ Events en Arling bundelen krachten

Evenementenbureau iQ Events heeft Arling, een communicatiebureau actief in de Nederlandse tuinbouwsector, overgenomen. De twee gaan samen verder onder de nieuwe naam, <Q> iqagency_. Het ontstane bureau zet zich in voor het maken van totaalbeleving, zo stelt men bij de bekendmaking van de nieuwe naam. Daarmee doelt men op grootschalige fysieke merkactivatie tot spin-offs in de vorm van digitale campagnes en acties.

Niek van den Hoven, Mariëlle Snethlage en Annemiek Waters vormen het driekoppige managementteam van iqagency_: "Wij willen mensen verbinden door samen waardevolle momenten te beleven. We willen het leven verrijken door sociaal contact te initiëren. Door de bundeling van kennis en ervaring op het gebied van marketing, campagnes, events & productie kunnen we als iqagency_ beleving over de hele breedte realiseren. We ontwerpen onze communicatie sterk vanuit de mens. Door in gesprek te gaan met de doelgroep, denken we de sleutel in handen te hebben om tot een hechte en duurzame verbinding tussen mensen en merk te komen."

iQ Events en Arling zijn beiden aangesloten bij IDEA; een community voor de meest toonaangevende livecommunicatie- en eventbureaus van Nederland. Om sociale ontmoeting te blijven stimuleren is iqagency_ naast lid ook bestuurslid van de branchevereniging.

Foto's Ridderhof Fotografie

Voor meer informatie:
<Q> iqagency_
Buitenwatersloot 333
2614 GS, Delft
+31 (0)15 219 54 99
hello@iqagency.nl 
www.iqagency.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven