Dick Schaap Horecagroothandel ondernemer van het jaar 2022

Dick Schaap Horecagroothandel is afgelopen zaterdag door ondernemersvereniging PRO (Purmerendse Regio Ondernemers) uitgeroepen tot ondernemer van het jaar 2022. Het bedrijf, dat vooral groenten en fruit levert aan horeca, kreeg van de jury de voorkeur boven CirTec (biologische zuiveringsprocessen) en Schoonmaakbedrijf Ranko.  

Het juryrapport zei over Dick Schaap: “Een gepassioneerde ondernemer, een parel voor onze regio en daarmee belangrijk voor ons imago.” Dick Schaap jr. zelf was enorm blij: “Dit is een beloning voor het harde werk van al mijn medewerkers die elke dag tot het uiterste gaan om onze klanten duurzame kwaliteit te bieden.”   

Dat de jury uiteindelijk koos voor Dick Schaap Horecagroothandel als winnaar in de categorie groot had onder meer te maken met het feit dat het familiebedrijf de producten van dichtbij betrekt, maatschappelijk zeer betrokken is en goed naar de klanten luistert. Schaap werd in 1965 in Monnickendam door Dick sr opgericht. In de jaren 70 kwam er een winkel bij in Monnickendam. Aanvankelijk had Dick jr. geen zin in een avontuur als groenteboer, maar na een studie bedrijfseconomie te hebben afgerond, trok hij toch de stoute schoenen aan en had senior zijn opvolger in huis. Vanaf het moment dat de horecagroothandel zich op de Baanstee in Purmerend vestigde, groeide het bedrijf pas echt goed door. Inmiddels werken bij Schaap 35 mensen en rijden er 10 bussen om de producten bij de klanten te bezorgen.

Voor meer informatie:
Dick Schaap Horecagroothandel
Signaal 81
1446 WT Purmerend
Tel.: +31 (0)299 650 824
info@dickschaap.nl
www.dickschaap.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven