Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe machine kan ook dichte teeltgoten machinaal reinigen

BD Solutions, zusteronderneming van de 3 Koningen, maakt het met een nieuwe machine mogelijk om dichte teeltgoten machinaal te reinigen, iets wat voorheen nog niet goed kon worden uitgevoerd. Een belangrijke ontwikkeling om ook dit onderdeel van de kas schoon en virusvrij te houden. 


De nieuwe BD Gutter Cleaner

Barry en Dennis van Leeuwen van De 3 Koningen, specialist in kassenreiniging en ontsmetting, komen de dichte kokergoten vaak tegen bij het reinigen van de kas. Barry: “De binnenkant van deze kokergoten was bijzonder moeilijk te reinigen, het zijn lange lengtes waar je amper in kunt kijken, laat staan schoonmaken.”

BD Gutter Cleaner
Met de Gutter Cleaner van BD Solutions is het reinigen van de dichte teeltgoten geen probleem meer. Alle plantenresten worden verwijderd en in dezelfde gang wordt de goot ontsmet. Belangrijk om bacteriën en virussen tegen te gaan.

De machine geeft een hogedruk en tegelijkertijd veel vloeistof. De desinfectie gaat hierdoor tot een meter buiten de goot. Dennis: “Dankzij deze toepassing is een complete reiniging en ontsmetting van de kas mogelijk. Dit voorkomt problemen bij de nieuwe teelt en draagt bij aan een optimale productie.”

Compact en stabiel
De compacte BD Gutter Cleaner is gebouwd op rupsen en is hierdoor zeer stabiel. De krachtige stage 5 motor maakt niet alleen de hoge druk mogelijk, maar zorgt ook voor de juiste milieunormen. Daarbij is de machine gebruiksvriendelijk dankzij de gemakkelijke bediening met een radiografische controller.

De 3 Koningen
De nieuwe Gutter Cleaner wordt al volop ingezet bij de reiniging van dichte teeltgoten door zusteronderneming De 3 Koningen. Barry: “Vanuit onze ervaring en de vraag van klanten in de kassenreiniging kunnen we met BD Solutions machines ontwikkelen en op de markt brengen die perfect aansluiten op de werkzaamheden in en rondom de kas.”


De Gutter Cleaner is te huur en te bestellen.

Voor meer informatie:
BD Solutions 
info@BD-solutions.nl 

De 3 Koningen B.V. 
Van Andelstraat 12
4651 TA Steenbergen
+31 (0)167-561092
info@de3koningen.nl
www.de3koningen.nl

Publicatiedatum: