Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AeroFarms start negen 'community farms' die studenten van vers voedsel voorzien

AeroFarms heeft een uitbreiding aangekondigd van haar Community Farm-programma. Het doel is om het hele jaar door toegang te bieden tot verse en voedzame bladgroenten in omgevingen zoals scholen, bedrijfskantines en gemeenschapscentra. Deze uitbreiding met negen nieuwe farms komt tegemoet aan de toegenomen vraag van klanten naar kleinschalige indoor farming technologie en geeft de groei weer van de apparatuur van AeroFarms. 

Samen met het teeltsysteem biedt AeroFarms ook een robuust servicepakket aan Community Farm-klanten, met daarin benodigdheden zoals zaden, voedingsstoffen en ondersteuning door AeroFarms' team van wetenschappers en specialisten.  

"Ons Community Farm-aanbod helpt ons deze missie te verwezenlijken, tegelijkertijd mensen gezonde eetgewoonten aan te moedigen en toegang tot voedsel te bieden aan mensen in achtergestelde gebieden," zegt David Rosenberg, medeoprichter en CEO van AeroFarms.

AeroFarms expands community farm program – Produce Blue Book

Negen locaties
Deze maand heeft AeroFarms in samenwerking met de Newark Public Schools (NPS) installaties voltooid in het hele Newark Public School district, waaronder Central High School, George Washington Carver Elementary School, Sir Isaac Newton Elementary School, Thirteenth Avenue School en Michelle Obama Elementary School. Dit programma maakt deel uit van de plannen om het onderwijs in wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde (STEAM) in het district te bevorderen.  

Newark Superintendent Roger León: "Het district blijft prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap in Newark door onze voortdurende samenwerking met AeroFarms. We zijn erg dankbaar voor de mogelijkheid om onze Newark Public School studenten, personeel en gezinnen in onze geweldige stad te voorzien van verse groenten van eigen bodem." 

Eerder deze maand voltooide AeroFarms een training voor leraren van de Michelle Obama basisschool. Als onderdeel van het Giving Tuesday evenement van de school, de dinsdag na Thanksgiving, deelden de leerlingen van de school 75 containers met gezonde groenten van AeroFarms uit aan gezinnen in de gemeenschap. De AeroFarms Community Farm op de school draagt bij aan de missie van de school om leerlingen in staat te stellen zich te ontwikkelen door middel van initiatieven op het gebied van gemeenschap, gezondheid en welzijn.

London V., een leerling uit de tweede klas van de basisschool: "Ik ben erg trots op mezelf omdat de planten die we hebben geplant goed zijn gegroeid. Ik ben ook blij dat ik meer kan leren over planten." 

Men is onlangs ook begonnen met telen via de Community Farm op de Thirteenth Avenue School, die samenwerkt met de I Have a Dream Foundation - New Jersey, de lokale afdeling van een nationale non-profit.


De community farm

De installatie op de Thirteenth Avenue School zal worden gebruikt ter ondersteuning van STEAM-onderwijs en een nieuw culinair kunstprogramma voor studenten. Deze installatie werd mogelijk gemaakt door een gift van Deloitte. Deloitte, een audit-, advies- en belastingadvies-bedrijf wil ook zorgen voor het creëren van een rechtvaardigere samenleving.

Deze installatie is een van de drie AeroFarms Community Farms, ondersteund door Deloitte, om thema's als duurzaamheid en gelijkheid op scholen in de regio New York/New Jersey te bevorderen. Een tweede installatie zal worden opgezet op P.S. 85, The Great Expectations School in de Bronx, in samenwerking met Wellness in the Schools, een nationale non-profit die leerlingen gezonde gewoonten aanleert om beter te leren en te leven.  

"Deloitte ondersteunt het Community Farm-programma van AeroFarms vol trots," zegt Kwasi Mitchell, Chief Purpose Officer bij Deloitte. "Onze organisatie streeft naar duurzame en rechtvaardige oplossingen en we zijn blij een programma te kunnen steunen dat zich toelegt op het bevorderen van gezondheidsgelijkheid door leerlingen in nood praktijkgericht onderwijs en toegang tot gezond voedsel te bieden." 

Buiten het openbare schoolsysteem van Newark werkt AeroFarms ook samen met Riverdale Country School in de Bronx. Riverdale, opgericht in 1907, is een onafhankelijke school voor kleuters tot en met groep 12 die zich inzet voor "het creëren van een gemeenschap om onze wereld ten goede te veranderen". Riverdale en AeroFarms werken ook samen om leermiddelen en hulpmiddelen te ontwikkelen die leraren kunnen gebruiken om de AeroFarms-technologie in de klas te integreren. 

De uitbreiding van de Community Farm business van AeroFarms bouwt voort op het project van het bedrijf met Jersey City en het Healthy Cities and Communities 2030 Initiative van het World Economic Forum. AeroFarms werkt samen met Jersey City om door de hele stad vertical farms in te zetten om individuen en gemeenschappen toegang te bieden tot gezond voedsel. 

"We zijn verheugd om nieuwe partners in het AeroFarms-netwerk op te nemen terwijl we onze inspanningen uitbreiden om gezond voedsel en STEAM-onderwijs naar gemeenschappen te brengen waar dit het beste een positieve impact kan hebben," zei Jason Ginsberg, AeroFarms Chief of Staff en Director of Community Farms. "Dit is nog maar het begin, en we staan te popelen om met potentiële sponsors en organisaties samen te werken terwijl we ons Community Farm-programma verder opschalen in de Verenigde Staten en daarbuiten." 

Voor meer informatie: 
AeroFarms
info@aerofarms.com 
www.aerofarms.com 

Publicatiedatum: