Rijk Zwaan presenteert ‘Freshly Forward’ tijdens Fruit Logistica

‘Freshly Forward, from Foundation to Future’ is het thema dat Rijk Zwaan kiest voor het aanpakken van de uitdagingen van vandaag de dag. Met en voor ketenpartners in de AGF-categorie biedt het groenteveredelingsbedrijf oplossingen die volgens het veredelingsbedrijf 'de sleutel vormen om aan de huidige vraag te voldoen.' Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn van 8-10 februari 2023 zijn deze oplossingen en innovaties te zien.

Rijk Zwaan presenteert op de beurzen onder meer nieuwe tomatenrassen met een hoge resistentie (HR) tegen het Tomato brown rugose fruit virus (ToBRFV) en een nieuwe paprika, Alzamora RZ. Die paprika presteert volgens de veredelaars ook goed bij lagere temperaturen. 

Naast oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen, blijft Rijk Zwaan innovaties op de markt brengen die nieuwe keuzes voor een ‘Fresh Future’ stimuleren. De nieuwkomer is de snackpaprika Tatayoyo. Ook neemt Rijk Zwaan de Marmande vleestomaat Tafury RZ naar de beurs mee, net als nog heel wat voorbeelden.

Rijk Zwaan is op Fruit Logistica 2023 te vinden in hal 1.2, D-13. Bezoekers zijn ook welkom in het Rijk Zwaan Retail Center in Berlijn - de plek voor retailinspiratie en consumentenonderzoek, speciaal ingericht om innovaties voor de AGF-categorie te presenteren.

Trial Center Hydroponics in Nederland en Winter Open Fielddays e-vent in Spanje
'Freshly Forward, from Foundation to Future' wordt ook het thema van de andere Europese evenementen van het bedrijf in 2023, onder andere in het Trial Center Hydroponics in Fijnaart (week 5) en de Winter Open Field Days e-vent in Spanje (week 7). 

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
rijkzwaannederland@rijkzwaan.nl     
www.rijkzwaan.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven