GroentenFruit Huis brengt januarikalender uit voor Gezonde start 2023

Januari is de maand waarin vele Nederlanders goede voornemens opstellen voor een gezonde start van het nieuwe jaar. GroentenFruit Huis draagt hier graag een steentje aan bij en heeft in samenwerking met Veggipedia.nl de januarikalender het leven in geblazen. 

De hele maand januari wordt er elke dag een groente- of fruitproduct centraal gezet, met daarbij een passend recept van Veggipedia.nl boordevol groenten en fruit. Veggipedia.nl staat vol met informatie over allerlei groente- en fruitsoorten. Van voedingswaarde en bewaartips tot aan ruim 400 gezonde, lekkere recepten. De januarikalender is ontworpen om mensen te inspireren en te motiveren om lekkere gerechten te maken met groenten en fruit en ze te helpen bij het maken van een gezonde start in 2023. Met als uiteindelijk doel een hogere consumptie van groenten en fruit.

Eerder deze maand is er al aandacht besteed aan typische wintergroenten als pompoen en boerenkool en komen verder de populaire groenten bloemkool en broccoli aan de beurt, maar ook de (exotische) fruitsoorten ananas, banaan, appel, peer en sinaasappel. De januarikalender is te volgen op de Veggipedia Facebook en Instagram-accounts. 

Bron: GroentenFruit Huis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven