Agri Network en Limgroup bundelen krachten in Italië

Limgroup en Agri Network zijn overeengekomen dat Agri Network exclusief dealer wordt van het Limgroup rassenportfolio in Italië met ingang van 1 januari 2023. Italië is al vele jaren een belangrijk aspergetelend land. Het land produceert zowel voor de binnenlandse markt als voor de export. In het noorden worden witte en groene asperges geteeld. In het zuiden is men gespecialiseerd in groene asperges. Deze gespecialiseerde aspergemarkt is het werkterrein van Agri Network. Het bedrijf is gezamenlijk opgericht door de aspergespecialisten Roberto De Ninno en Francesco De Pellegrino.

"Door lokale kennis te combineren met die van het internationaal opererende Limgroup ontstaat een krachtige partner voor Italiaanse aspergetelers", zo melden ze. "Met Agri Network beschikken Italiaanse telers nu over een leverancier met uitgebreide kennis en een uniek rassenpakket om hun winstgevendheid te waarborgen."

"Samen met Agri Network ben ik er zeker van dat we service, kennis en de juiste rassen voor de Italiaanse markt zullen voortzetten. Met Agri-Network hebben we een nieuwe naam, maar bekende mensen!" aldus John Schoeber manager Sales & Marketing.

Voor meer informatie:
Agri Network Srl.
Roberto De Ninno
agrinetworksrl@gmail.com 
www.agri-network.it 

Limgroup
John Schoeber
info@limgroup.eu 
en.limgroup.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven