Village Farms start met levering van medicinale cannabis aan Israël

Via dochteronderneming Pure Sunfarms is Village Farms International begonnen met de verzending van cannabisproducten voor de Israëlische medische markt. Dit alles gebeurt in het kader van een exclusieve driejarige leveringsovereenkomst met het in Israël gevestigde Dr. Samuelov Importing and Marketing Ltd., handelend onder de naam Better Pharma.

"De start van de zendingen naar Israël is een nieuwe mijlpaal in onze wereldwijde cannabisstrategie, die voortbouwt op onze successen in Canada en Australië," zegt Michael DeGiglio, CEO van Village Farms. "We zijn blij om exclusief met Better Pharma samen te mogen werken in deze belangrijke kans aangaande medicinale cannabis in Israël. We zijn ervan overtuigd dat de unieke "Everyday Premium" positionering van Pure Sunfarms, die zo succesvol is gebleken in Canada en Australië, zich zal onderscheiden op de Israëlische markt."

"Onze overeenkomst met Better Pharma maakt dat Pure Sunfarms Flower, waaronder de in Canada best verkopende Pink Kush, voor de eerste keer internationaal zijn weg vindt naar de consument," aldus Mandesh Dosanjh, president en CEO van Pure Sunfarms. "We zijn ervan overtuigd dat Better Pharma, een bedrijf dat zoals wij gelooft in een merkgerichte consumentenbenadering, patiënten in Israël zal helpen om de hoogwaardige, in Canada geteelde soorten van Pure Sunfarms net zo goed te leren kennen en waarderen als de Canadezen."

Ran Samuelov, CEO van Better Pharma: "We zijn ervan overtuigd dat we onze kennis en expertise in internationaal merkbeheer kunnen inzetten om Pure Sunfarms een van de toonaangevende medicinale cannabismerken in Israël te maken. We kijken ernaar uit om het unieke en gedifferentieerde "Everyday Premium" label van Pure Sunfarms te leveren aan Israëlische patiënten en apothekers."

De verkoop van Pure Sunfarms-producten aan patiënten in Israël zal naar verwachting later deze maand beginnen. De eerste soorten die worden aangeboden zijn Pink Kush, Jet Fuel Gelato en Sakura Punch (in Canada verkocht als Black Cherry Punch).

Village Farms blijft werken aan haar wereldwijde cannabisstrategie, die onder meer streeft naar een snelle groei op de Australische markt en die zich aan het richten is op de Duitse markt. 

Voor meer informatie:
Village Farms International Inc.
www.villagefarms.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven