Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in Brooklyn

Vertical farm die stopte vindt toch weer investeerder voor herstart

Begin 2022, zelfs met de steun van gepassioneerde leden en de lokale gemeenschap, kon Farm.One niet de financiering bijeenbrengen die het nodig had om door te groeien na de coronapandemie. Als gevolg daarvan moest Farm.One in februari 2022 hun teeltbedrijven volledig sluiten.

Maandenlang bleef het bedrijf elk financieringsspoor volgen. Tegen september was het team ervan overtuigd dat hun droom uit het zicht was. Maar op de een of andere manier, ondanks alles, bleef er een klein sprankeltje hoop.

"Op het allerlaatste moment werden we gevonden door een nieuwe investeerder. Eén met de middelen om onze plannen voor uitbreiding en groei op lange termijn te ondersteunen. Farm.One wordt beter dan ooit," deelt het team.

Farm.One is het gebouw van de Neighborhood Farm in Bergen Street in Brooklyn al aan het opknappen en voegt meer teeltcapaciteit toe. Over een paar weken beginnen ze met het planten van kruiden, bloemen en sla voor haar leden en voor verschillende restaurants in New York. De eerste oogsten zullen begin 2023 beginnen.

"Veel dank aan allen die ons hebben gesteund met positieve berichten, nuttige adviezen, connecties. We bedanken ons ex-team voor hun ongelooflijke steun, en we hopen oud-teamleden zo mogelijk opnieuw in dienst te nemen."

Voor meer informatie:
Farm.One
info@farm.one 
www.farm.one 

Publicatiedatum: