Cool Port Packing Rotterdam (CPPR) verder onder de naam Looije Packing Rotterdam

Vanaf 1 januari gaat Cool Port Packing Rotterdam (CPPR) verder onder de naam Looije Packing Rotterdam. Deze keuze is gemaakt om verschillende redenen, zoals het versterken van het merk Looije en het verduidelijken van de organisatiestructuur voor externe partijen.De afgelopen 20 jaar heeft de naam Looije een behoorlijke staat van dienst opgebouwd binnen de AGF-branche en daar is men trots op. De afgelopen jaren heeft Looije Packing meerdere locaties geopend. Inmiddels voert het bedrijf haar om- en verpakkingswerkzaamheden uit in Ridderkerk, Strijen, Oud-Beijerland en Poeldijk.

Piet Looije. "Door deze naamsverandering kunnen wij ons focussen op één merk, namelijk Looije en weten onze klanten dat ze te maken hebben met één bedrijf. Met meerdere locaties kunnen wij onze klanten locatie overstijgend bedienen en vanaf 1 januari komt hier de locatie Rotterdam bij. Dit brengt als voordeel met zich mee dat er vrijwel altijd ruimte is om klanten te bedienen en wij een breed scala aan om- en verpakdiensten kunnen aanbieden."

Looije Packing is, samen met Looije Uitzenden, onderdeel van de Looije Group. "Wij streven ernaar om bedrijven zo goed mogelijk te bedienen binnen de AGF-branche. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in gecentraliseerd werken. Het idee hiervan is om kennis en kunde niet te beperken tot één locatie, maar in te zetten voor het gehele bedrijf. Een mooi voorbeeld hiervan is het centraliseren van de fust afdeling. Centraal inkopen en beheren van de voorraad zorgt voor scherpere inkooptarieven en meer overzicht."

Voor meer informatie:
René Tunker 
Looije Group
rene@looijeagf.nl 
www.looijegroup.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven