Nieuwe fabriek voor Spaanse IDM

IDM, een Spaans bedrijf dat machines voor de glastuinbouw produceert, heeft een nieuwe fabriek geopend in het industriële centrum van Almeria.

"Met de uitbreiding van de nieuwe fabriek hadden wij de mogelijkheid om alle productieprocessen te moderniseren en te automatiseren om nationaal en internationaal veel concurrerender te zijn", zegt Alessandro Talluto van IDM.

De fabriek is verdeeld in twee verdiepingen, één waar alle voorbereiding van het materiaal plaatsvindt en één waar alle machines worden geassembleerd, verpakt en verzonden naar klanten over de hele wereld. 

"Al meer dan 20 jaar is ons doel om effectieve en duurzame oplossingen te bieden voor reële problemen in een snel groeiende sector, die van de kassen." 

Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van machines voor fytosanitaire behandelingen, zowel op de grond als op rails, platforms voor werken op hoogte en nog veel meer.

"Onze machines zijn ontworpen naar aanleiding van de behoeften en feedback van de telers", wijst Alessandro. "Met de toenemende arbeidsuitdagingen wordt het werken met gewassen met een hoge dichtheid, in kassen, tunnels of buiten, steeds ingewikkelder. Dankzij IDM-apparatuur kunnen telers die uitdagingen direct aanpakken en de algehele efficiëntie van hun activiteiten vergroten", zei CEO Angel Barranco eerder dit jaar. "Met klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld wil IDM de beste partner zijn voor uw bedrijf." 

Voor meer informatie:
IDM Agrometal
www.idm-agrometal.com  
info@idm-agrometal.com    
comercial@idm-agrometal.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven