Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"We willen graag de Nederlandse markt betreden met onze natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen"

"In Turkije is de vraag al groot en we staan te popelen om met onze natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen de Nederlandse markt te betreden," zegt Hande Gökbakan, export- en marketingmanager bij Global Agrolian. Het doel van het Turkse bedrijf, opgericht in 1989, is het bieden van biologische bescherming van planten en zo een bijdrage te leveren aan de tuinbouwsector.

"Global Agrolian is de one-stop-shop die u als teler nodig heeft om uw bloemen, kruiden of fruit optimaal te telen en te beschermen. Wij bieden tal van alternatieven voor gewasbeschermingsmiddelen, van technische actieve ingrediënten tot specifieke recepten voor directe toepassing. De producten zijn voornamelijk gebaseerd op kruidenzepen, essentiële oliën en plantenextracten." Het belangrijkste voordeel van het product is dat het volledig natuurlijk is, benadrukt hij.

Zij leveren hun producten al vele jaren in Turkije en zien de vraag toenemen. Nu zijn ze klaar om hun product te exporteren. "Ons doel in Europa is Nederland," zegt Gökbakans. "We hebben bepaalde gewasbeschermingsmiddelen voor de snijbloementeelt en die willen we graag naar een land brengen met een hoge snijbloemenopbrengst en waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, zoals Nederland."

Om hun markt in Nederland en Europa uit te breiden zijn ze nu ook op zoek naar een distributeur.

Voor meer informatie:
Hande Gökbakan
Global Agrolian
info@globalagrolian.com 
www.globalagrolian.com/en