Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mitchell van der Drift benoemd tot directeur van Mountain High

Mitchell van der Drift is per 1 januari 2023 benoemd tot directeur van Mountain High Greenhouse Construction. Het bedrijf is een van Amerika's grootste onderaannemers in kassenbouwprojecten. 

Mountain High is in 1992 opgericht door Gill van der Drift in Colorado. Hij is al bijna 44 jaar actief in de tuinbouwwereld en heeft 30 jaar als eigenaar en president van Mountain High Greenhouse Construction gewerkt. Gill stapt nu uit zijn rol en blijft een actief lid van het bedrijf in een adviserende positie, of zoals Gill het zelf graag noemt, 'vervroegd pensioen'.

Mitchell van der Drift wordt per 1 januari 2023 directeur van Mountain High Greenhouse Construction. "Hij werkt al meer dan tien jaar bij het bedrijf en heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het bedrijf tot het punt waar we nu staan," aldus Gill.

"De afgelopen tien jaar is Mountain High zich steeds meer gaan richten op grote projecten en momenteel werken we aan 6 verschillende projecten in 6 staten tegelijk, met meer dan 50 medewerkers," zegt Mitchell. "Zo werken we momenteel aan twee identieke, turnkeyprojecten voor een klant, wat neerkomt op funderingswerk, constructie, scherminstallatie, verwarming, opslagtank, uitgraving, irrigatie en het installeren van een mobiel kolksysteem. Voor deze projecten is een zorgvuldige planning van het grootste belang. Wanneer we dit koppelen aan onze flexibiliteit met personeel en machines, kunnen we het bouwschema volgen met behoud van dezelfde hoge kwaliteit."

"In een markt met een voortdurende groei in de vraag naar glastuinbouwproducten is het Mitchells visie om Mountain High te blijven uitbreiden met behoud van de verwachte service en flexibiliteit die onze klanten gewend zijn," besluit Gill. 

Voor meer informatie:
Mountain High Greenhouse Construction
mountain-high.com
Publicatiedatum: