AdeptAg neemt Plantech over

AdeptAg neem Plantech Control Systems over en de bijbehorende bedrijven Plantech West en JM Controls and Electrics.

Plantech Control Systems, in Vineland, in het Canadese Ontario gevestigd, is al meer dan 35 jaar actief in het aanbieden van volledig geïntegreerde controlesystemen voor de tuinbouw. Van 'power to packing', Plantech levert integratie van alle aspecten van het telen in kassen en werkt met de beste leveranciers, zoals o.a. Priva Climate Automation en Aweta Packing and Sorting.

Bovendien spelen Plantech West en JM Controls, die opereren vanuit Leamington en Chatham, Ontario, Canada, een rol in het leveren van turnkey powersystemen en automatiseringsoplossingen aan telers in die regio's, inclusief service en ondersteuning. De regio Leamington wordt beschouwd als de regio met de grootste concentratie van teelt in gecontroleerde omgeving in Noord-Amerika.

"We zijn vereerd om deel uit te maken van het AdeptAg platform. Door dit platform van bedrijven, kunnen telers het voordeel krijgen van het werken met één bedrijf, AdeptAg voor hun beheer- en automatiseringsoplossingen, waardoor het efficiënter wordt van ontwerp tot service," zegt eigenaar en president van Plantech Rob Brinkert. Jeff McFadden, partner bij Plantech West samen met Rob, en president bij JM Controls voegt daaraan toe: "Als onderdeel van AdeptAg kijken we ernaar uit om onze marktpositie en lokale aanbod uit te breiden. Ook willen we ons geografisch bereik groter maken. We geloven dat dit ten goede zal komen aan ons geweldige team van mensen en kansen zal bieden voor persoonlijke en professionele groei."

"De Plantech-familie is een goede toevoeging aan het AdetpAg platform," zegt CEO van AdeptAg Rick Parod. "Hun elektronische automatiserings- en verpakkingssystemencapaciteit breidt ons serviceaanbod verder uit en brengt ons in nog beter in contact met de behoeften van onze telers. Rob, Jeff en hun teams worden erkend en gerespecteerd om hun vermogen de problemen van hun klanten op te lossen en om hun professionaliteit. We zijn enthousiast dat zij bij ons team van experts en professionals komen."

Voor meer informatie: 
AdeptAg
300 Creekside Drive
Oberlin, OH 44074
Tel.: 1 800 354 3750
adeptag.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.