Dag 2 GrowTech zit erop

Donderdag is de tweede dag van GrowTech in Antalya in Turkije gehouden. Op dag twee van de vierdaagse beurs trokken meer mensen naar de beursvloer dan op dag 1. Onze redactie is er ter plaatse en laat weten:

"Als we door de verschillende gangen en stands lopen, kunnen we gesprekken opvangen over hoeveel Russische bedrijven zaken willen doen in Turkije of de rest van het Midden-Oosten, omdat ze in Europa niet mogen opereren. Ook veel Nederlandse bedrijven zien mogelijkheden om via Turkije de markt van het Midden-Oosten te betreden, omdat de situatie in Europa met een oorlog en torenhoge energieprijzen sommige ontwikkelingen belemmert."

Het team van Timfog Keyway

Het team van Varnet in hun eigen kas  

Het betreden van de markt in Turkije of het gebruik ervan als toegangspoort tot de markt in het Midden-Oosten heeft weinig last van de inflatie. Dit zou ook een reden kunnen zijn waarom meer bedrijven een stand op de beurs hebben bemachtigd.

Gelukkige klanten samen met Zoe, Emily en Jacky van Yongor

Het team van Debets Schalke 

Begin volgende week volgt de grote fotoreportage van de beurs.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.