"Sympathieke relatiebeheerder met handelsgeest"

Susan van Horssen 12,5 jaar in dienst bij Fossa Eugenia

Donderdag 17 november is het exact 12,5 jaar geleden dat Susan van Horssen in dienst kwam bij telersvereniging Fossa Eugenia in Venlo. Aanvankelijk gestart als eerste op de verkoopafdeling, is Susan inmiddels al een aantal jaren Senior Accountmanager.

Voormalig directeur Ton Holthuijsen en commercieel directeur Ronny Bruijnen zijn nog altijd erg in hun nopjes met de koperen jubilaris. ‘Tot het moment dat wij Susan hebben aangenomen gebeurde de verkoop bij Fossa altijd door de accountteler, maar vanwege de veranderde GMO-regelgeving moesten wij op zoek naar onze eerste echte commercieel medewerker. Susan kwam hier binnen met een vracht aan ervaring en was door de wol geverfd, onder meer bij Frankort & Koning. Ik zie haar nog zitten, helemaal in haar uppie in ons bescheiden verkoopkantoortje,’ herinnert Ton Holthuijsen zich. Dat Susan snel haar plek vond bij Fossa blijkt wel uit feit dat ze inmiddels in haar loopbaan nergens langer heeft gewerkt dan bij deze Venlose telersvereniging. Ronny Bruijnen vult aan: ‘Voor de producten in ons assortiment die via daghandel lopen staat echte verkoop voorop, maar bij producten op contractbasis gaat het juist veel meer om relatiebeheer. Susan voelt perfect aan wanneer ze van de ene naar de andere rol moet overschakelen, altijd met voldoende handelsgeest en contactueel sterk. Bovenal heeft ze hart voor onze telers en doet ze er alles voor om voor hen er het maximale uit te halen. Ze kan dan heel volhoudend zijn en als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft gezet krijg je dat er niet zo maar weer uit.’

Bestuur, directie en collega’s van Fossa Eugenia feliciteren Susan van harte met deze mooie mijlpaal in de dynamische AGF-wereld. Klanten en relaties die haar vandaag ook willen feliciteren: via 0883-210222 krijg je haar zelf aan de lijn!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven