Mucci Farms test dynamische teeltlampen boven aardbeien

Mucci Farms gaat in haar 30 ha grote locatie voor aardbeien experimentele belichtingsstrategieën testen onder dynamische LED-teeltarmaturen van Sollum Technologies. De lampen hangen op locatie Boemberry. 

Het team van Mucci Farms is geïnteresseerd in de rol die verschillende lichtspectra spelen in de diverse stadia van de ontwikkeling van de aardbei. 

Met de dynamische LED-lichtarmaturen van Sollum kunnen telers zelf hun lichtrecept samenstellen. De LED-belichtingsleverancier biedt hiervoor een 'receptenboek' maar kan ook een recept op maat ontwikkelen. De recepten kunnen na verloop van tijd naadloos worden gewijzigd zonder dat er nieuwe armaturen of mechanische of software aanpassingen nodig zijn. Het licht in de kas zal zich ook automatisch aanpassen aan het omgevingslicht om constant nauwkeurige lichtomstandigheden te garanderen.

"De experimenten zijn aan de gang en we kijken uit naar de resultaten, want de teelt van aardbeien wordt beschouwd als complex en daardoor veeleisend," zegt Louis Brun, CEO van Sollum Technologies. "Dankzij onze SUN as a Service-platformbewaking en de expertise van ons team van agronomen, technici en ingenieurs profiteert Boem Berry Farms van 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle proeven succesvol verlopen."

Voor meer informatie:
Mucci Farms
www.muccifarms.com 

Sollum Technologies
sollumtechnologies.com      

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.