Great Lakes Greenhouses begint nieuw hoofdstuk met nieuwe dynamische LED-teeltlampen

Great Lakes Greenhouses is gestart met volledig dynamische LED-belichting in hun komkommeropkweek. Het gaat om een areaal van bijna 0,8 hectare bij de Canadese teler die er vroeg bij was met jaarrond komkommerteelt en die ook zelf uit zaad planten vermeerdert. De telers hebben gekozen voor LEDs van Sollum Technologies. In de kassen in Leamington staan de lampen aan. 


Opkweek

"We hebben Sollum-armaturen gekozen voor onze teelt, een veeleisend en kritisch onderdeel van ons bedrijf," zegt Mark Reimer, Research & Business Development Manager van Great Lakes Greenhouses. "Wij telen een verscheidenheid aan non-GMO en biologische producten, waaronder komkommers, paprika's, tomaten en aubergines, dus we hadden een aanvullende belichtingsoplossing nodig die kon voldoen aan de precieze behoeften van een diverse groep gewassen."

"Sollum Technologies is het enige tuinbouwbelichtingsbedrijf dat een echt dynamische belichtingsoplossing biedt die zich naadloos kan aanpassen aan de behoeften van verschillende gewassen terwijl ze groeien en hun lichtbehoeften veranderen," zegt Kassim Tremblay van Sollum Technologies.

"Klanten zoals Great Lakes Greenhouses stellen ons echt in staat om de volledige mogelijkheden van onze technologie te demonstreren, terwijl ze profiteren van de innovatie die we bieden op het gebied van programmeerbare en herprogrammeerbare armaturen, oneindige lichtreceptopties, omgevingslichtcompensatie en lichtbeheer in meerdere zones."

Voor meer informatie:
Sollum Technologies
sollumtechnologies.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.