Voorbereidingen'Boeren en tuinders pakken uit met Kerst 2022' van start

Vorig jaar organiseerden agrariërs verlichte trekkeroptocht, een boerderijenroute en streekproductenroutes in de aanloop naar Kerst. Op initiatief van LTO Noord wordt dit jaar opnieuw zo'n actie georganiseerd. Agrariërs kunnen zich tot 7 november aanmelden met een activiteit of om een bouwpakket voor een lichtslang te ontvangen. 

Vorige week is LTO Noord gestart met de voorbereidingen voor ‘Boeren en tuinders pakken uit met Kerst 2022’ met een goedbezochte online informatiebijeenkomst. 

Meld je activiteit aan
Vele duizenden mensen genoten vorig jaar van 'Boeren en tuinders pakken uit met kerst'. Boeren en tuinders door het hele land zorgden voor een lichtpuntje, dit deden zij met sfeervol verlichte boerderijen, trekkeroptochten langs verzorgingsinstellingen, drive thru’s door stallen en kassen en verkoop van streekproductpakketten. 

Wil jij ook dit jaar een activiteit organiseren? Het is vanaf nu mogelijk om je activiteit aan te melden via het aanmeldformulier. 

Ook als nog niet helemaal duidelijk is wat en hoe je het gaat organiseren vindt LTO Noord het fijn als je je aanmeldt. Zo hebben ze in beeld dat je interesse hebt om iets te organiseren en zorgen ze ervoor dat je op de hoogte wordt gehouden van informatie, communicatie en hulp die beschikbaar is. Aanmelden van activiteiten kan tot 7 november. Via het bestelformulier op https://boerenentuinderspakkenuit.nl/lichtslangenactie/ kunnen agrariërs een lichtslang bouwpakket bestellen. Dit jaar is er keuze uit acht varianten. Bestellen kan tot 7 november.

Bron: LTO Noord


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven