1-3 november

Praktische toepassingen van alle facetten van CEA op Resilient Harvests Conference

Van 1 tot 3 november staan tal van sprekers stil bij Controlled Environment Agriculture (CEA) tijdens een conferentie georganiseerd door Leds Magazine.

De Resilient Harvests Conference zal plaatsvinden in Long Beach, Californië, op 1 en 2 november 2022 met optionele tours langs telers op 3 november. Via onze zusterpublicatie is er een korting te krijgen.

Klik hier voor de korting van $50 via de VerticalFarmDaily promotie-code.

Tours door de kassen van Local Bounti en de vertical farm met cannabis van Glass House worden op 3 november gecombineerd in één trip naar Carpinteria. De Californische indoor teler Plenty biedt een tour aan door zijn vertical farm in Compton, in combinatie met een discussie met leiders van de gemeenschap over  personeelsontwikkeling en steun in de lokale stedelijke omgeving.


Overzicht van de sprekers op de conferentie

Informatiegestuurde indoor farming
Gedurende de 2 dagen van de conferentie zullen diverse sprekers hun kijk op indoor farming geven vanuit het oogpunt van de wetenschap, het energieagentschap en bedrijfsadviesbureaus. Onder de sprekers zijn:

  • Professor Chieri Kubota van de Ohio State University's Ohio Controlled Environment Agricultur Center
  • Andrew McAllister, Commissaris bij California Energy
  • Shanita Penny, oprichter en CEO van Budding Solutions
  • Debbie Stabenow, Senator in de VS, voorzitter, Senaatscommissie van Agriculture, Nutrition & Forestry

Het programma van de Resilient Harvests Conference omvat 2 dagen van rondetafelgesprekken en paneldiscussies die verschillende perspectieven zullen belichten over innovaties binnen de moderne teelt, hoe om te gaan met de uitdagingen binnen de toeleveringsketen voor de bouw van nieuwe faciliteiten, technieken voor het in evenwicht brengen van energieverbruik, milieuomstandigheden, waterhuishouding en hoe CEA-exploitanten de netto-nul-doelen zullen bereiken met zorgvuldig ontworpen faciliteiten die gebruikmaken van herbruikbare energie, mircogrids en herwinning van hulpbronnen.


Foto gemaakt bij Jones Food Company door VerticalFarmDaily.com

Voor meer informatie:
Resilient Harvests Conference
www.resilientharvestsconference.com/2022

 

LEDs Magazine 
www.ledsmagazine.com


Resource Innovation Center 
www.resourceinnovation.org

 

Opmerking: Deze inhoud is aangeleverd door LEDs Magazine, een mediapartner van de Resilient Harvests Conference, georganiseerd door moederbedrijf Endeavor Business Media in samenwerking met Resource Innovation Institute.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.