Nieuwe geautomatiseerde krattenverwerkingslijn bij paprikateler

Onlangs heeft Bateq een nieuwe productielijn bij Paprikakwekerij  C. Zwinkels in Wervershoof geleverd. Met deze volledig geautomatiseerde lijn is C. Zwinkels in staat om geheel autonoom klapkratten te depalletiseren, te ontstapelen, open te vouwen en af te voeren naar het achterliggende sorteersysteem waar de kratten weer worden gevuld. Gevulde kratten worden vervolgens weer gestapeld en gepalletiseerd.

De output van de installatie is met 1.000 klapkratten per uur aanzienlijk hoger dan wanneer men dit proces handmatig zou uitvoeren. Behalve de besparing op de FTE's en de personeelskosten die dit oplevert, kan het personeel zich nu richten op haar kerntaken, het oogsten, controleren en inpakken van Nederlandse kwaliteit paprika's terwijl de nieuwe installatie de veelal tijdrovende en geestdodende werkzaamheden overneemt.

Het systeem is dermate flexibel ingericht dat het met een druk op de knop automatisch omgesteld kan worden naar een ander pallet en/of krat type. Handmatig omstellen en vaak ook weer na stellen is niet meer nodig.

Voor meer informatie:
Bateq
André ter Braake
Tel: +31 (0)546 702580 
info@bateq.nl
www.bateq.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.