Webinar: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?

Om voorop te blijven lopen in de foodsector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er verandert veel en continu. Van stijgende kosten, duurzaamheidsuitdagingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën.

Maar wat ziet de sector als de 5 grootste uitdagingen op dit moment? Wat zijn de strategische prioriteiten van succesvolle organisaties? En wat is de impact van digitale transformatie? Daar deed marktonderzoeksbureau IDC onderzoek naar in opdracht van Aptean, onder ruim 650 voedings- en drankenbedrijven wereldwijd.

Aptean nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een interactief webinar op 2 november 2022 om 15.00 uur. Tijdens de sessie gaat men samen met Jolijn Zwart-van Kessel, Innovation Lead Circular Agrifood van Foodvalley, in op de uitkomsten van het onderzoek en deelt men relevante kennis en best practices van de Nederlandse en Belgische markt in relatie tot het trendrapport. Wat speelt er in de sector en waar gaat de voedings- en drankenmarkt naar toe?

Tijdens het webinar hoor je meer over:

  • De belangrijkste bevindingen van het marktonderzoek
  • De conclusies die we trokken naar aanleiding van het onderzoek
  • Wat dit betekent voor de Nederlandse en Belgische voedings- en drankenindustrie

Sprekers:

  • Jolijn Zwart-van Kessel, Innovation Lead Circular Agrifood, Foodvalley
  • Joris Kolff, Sr. Regional Account Director, Aptean
  • Host: Arjan Rattink, RVS Marketing

Datum: Woensdag 2 november 2022
Tijd: 15.00 - 16.00 uur 
Locatie: Online

Klik hier om je aan te melden


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven