Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erik Swertz nieuwe coördinator Certificering bij RHP

Sinds 1 oktober versterkt Erik Swertz het RHP-team als coördinator Certificering. Hij houdt zich bezig met coördinerende werkzaamheden voor de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG en ondersteunt de technisch adviseurs.

Erik neemt het leeuwendeel van de taken over van Liesette van Schie, die inmiddels uit dienst is. Erik beheert vanaf nu de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG. Hij is de nieuwe contactpersoon voor de certificerende instellingen en de Raad voor Accreditatie. Ook organiseert hij de vergaderingen van de productgroepen, Technische Commissie (TC) en College van Deskundigen (CCvD). Daarnaast doet Erik ondersteunende binnendienstwerkzaamheden voor de technisch adviseurs om hen iets te ontlasten. 

Al bekend
Erik is bekend met de substraatsector en heeft al kennis van onze productcertificatieschema’s. Hij werkte hiervoor bij ECAS en heeft jarenlang audits gedaan bij RHP-gecertificeerde bedrijven.
Schema, Minerva en vergaderingen.

Erik: “RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen contact met mij opnemen in geval van vragen over het productcertificatieschema en Minerva. Onderwerpen om te bespreken in de vergaderingen kunnen bij mij worden aangemeld. Ik kijk uit naar de samenwerking met onze gecertificeerde bedrijven.”

Bron: RHP

Publicatiedatum: