VK: Tesco verhoogt lonen voor derde keer en bevriest prijzen

VK: Selected by Tesco assortiment nu verkrijgbaar in alle One Stop winkels
One Stop heeft haar nieuwe Selected by Tesco assortiment in al haar winkels gepresenteerd met een nieuw merkontwerp dat de link tussen One Stop eigen merk verse voeding en moederbedrijf Tesco illustreert. Er zijn nu meer dan 160 producten in het Selected by Tesco-assortiment van gekoelde levensmiddelen, waaronder groenten en fruit, vlees, vis, zuivel, kant-en-klaarmaaltijden en desserts, die in alle One Stop-winkels zijn voorzien van een nieuw Selected by Tesco-logo.
Bron: talkingretail.com 

Ierland: De "Lidl Farm" opent voor gratis rondleidingen op scholen
Lidl heeft officieel een spannende nieuwe onderneming geopend waarbij de retailer een teeltbedrijf heeft ontwikkeld waar scholen een bezoek kunnen brengen en kinderen belangrijke lessen kunnen leren over het telen van groenten en fruit. Met de steun van Agri Aware en een van zijn belangrijkste leveranciers, Meade Farm, heeft de retailer 3,4 ha grond bij zijn distributiecentrum in Newbridge in County Kildare omgetoverd tot een gratis educatief centrum. Bezoekers zullen in een speciaal gemaakte faciliteit leren hoe de retailer lokale producten betrekt, hoe gewassen groeien en vervolgens een praktische demonstratie krijgen van het telen van gewassen.
Bron: retailnews.ie 

VK: Tesco verhoogt lonen voor derde keer en bevriest prijzen
Al voor de derde keer in een jaar tijd verhoogt Tesco de lonen van winkelpersoneel. Ook bevriest de Britse supermarktketen de prijzen van meer dan 1.000 producten. Niet geheel verrassend keldert tegelijkertijd de winst.
Bron: retaildetail.eu 

Spar Spanje breidt Spar Express-winkels uit
In augustus werd de nieuwe Spar Express-winkel van Spar Spanje-partner Líderaliment in de havenstad Huelva geopend. Vier medewerkers houden toezicht op de winkel, die beschikt over zelfbedieningszones met vlees, groenten en fruit, vis en brood, evenals een delicatessen- en diepvriesafdeling. Spar Spanje-partner Ignacio de las Cuevas opende in september drie Spar Express-winkels in het noordwesten van Spanje, twee in Ourense en één in Pontevedra. In Ourense is de eerste nieuwe Spar Express geopend in de gemeente Maside en, meer recentelijk, de tweede Spar Express in Vilardevós. In Vilardevós biedt de 140 m² grote Spar Express-winkel verse groenten en fruit, een bakkerij en een delicatessenafdeling.
Bron: spar-international.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.