Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers kunnen meedenken over beleid ministerie LNV

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) is op zoek naar agrarische ondernemers die willen deelnemen aan de LNV Community. In deze online denktank gaan boeren en tuinders op een besloten platform met elkaar in gesprek over het land- en tuinbouw-beleid. Het ministerie zoekt onder andere nog specifiek tuinders.

Vanaf deze maand is er plek voor nieuwe leden in de LNV Community. Leden van dit platform denken elke maand mee over thema's die hen raken. Het ministerie gebruikt de informatie uit de community om voorstellen en adviezen van LNV beter te laten aansluiten op de praktijk.
Het ministerie wil naar eigen zeggen zoveel mogelijk boeren en tuinders de kans geven om mee te praten. Daarom wisselt de groep elk jaar van samenstelling. Het ministerie zoekt specifiek nog tuinbouwers en houders van melkgeiten, pluimvee en varkens.

Aanmelden
Aanmelden voor de LNV Community kan tot en met 16 oktober via lnvcommunity.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uit alle aanmeldingen selecteert LNV een zo divers mogelijke groep.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: